Artikel Terkini

AARON AZIZ Rai Ulangtahun Perkahwinan Ke-19. Bahagia Dapat Isteri Tak Pernah Tinggi Suara.

AARON AZIZ Rai Ulangtahun Perkahwinan Ke-19. Bahagia Dapat Isteri Tak Pernah Tinggi Suara.

Jarang sekali dengar ada isu negatif berkaitan pelakon KL Gangster, Dato’ Aaron Aziz ni. Kisah rumahtangga yang dibina bersama Datin Diyana Halik juga jarang menjadi tumpuan. Baru-baru ini, pasangan yang memilih untuk hidup low profile menyambut ulangtahun perkahwinan ke-19. Wow, lama tu! 

 

Daalm satu hantaran di laman Instagramnya, Dato’ Aaron membuat ucapan yang begitu menyentuh hati. Mensyukuri nikmat dan rezeki Allah yang mempertemukannya dengan wanita sebaik Datin Diyana, Aaron akui dia tidak tahu apa yang akan terjadi pada dirinya sekiranya Allah tidak menjodohkan mereka berdua.

 

Bahkan video yang Aaron kongsikan juga begitu sentimental sekali. Gambar-gambar lama mereka di awal perkahwinan.

“TabarakALLAH Alhamdulillah Segala puji bagi MU ya ALLAH Jodoh kan saya hamba mu yg bernama @diyanahalik seorang Isteri dan Ibu yg sangat Penyayang, lemah lembut dan Tak pernah selama 19 tahun sebagai Suami Isteri dia tinggi suara atau keluar kata kata kesat. Thank you Dar for loving me. Don’t know what I’ll be if ALLAH hadn’t sent you to me. Pls forgive my ugly edit utk cover aurat Isteri saya… HAPPY 19th Anniversary sayang. Love you always n forever…”

 

Membelek akaun Instagram milik isteri dan juga usahawan pakaian Muslimah, Datin Diyana Halik, hati lebih tersentuh dengan kata-kata penghargaan yang disampaikan. Seperti kebanyakkan isteri, tentunya Diyana mempunyai peringatan yang padu untuk disampaikan pada suami tersayang, lebih-lebih lagi tentang kesihatan dan kehidupan.

 

“On this day i pray that you will listen to me more. When its time to rest, you rest, when its time to sleep, you sleep and when you work, you know when to take a break. Jangan sikit sikit nak tekan minyak aje, Malik. 🤣 I guess as we advance to our 4 series, I became more conscious of health. Please understand my naggings are for your health and well being dar.”

 

Tidak cukup dengan itu, Diyana berterima kasih kepada suaminya kerana sering memberikan yang terbaik buat dirinya dan anak-anak. Jarang sekali mengatakan ‘tidak’. Yang paling sweet, Aaron sering memastikan Diyana rasa selesa setiap kali dia tidak sihat.

 

“Thank YOU for always providing for our children and me. For hardly saying NO to us. For doing things that you hate just for us. Thank u for the hot bottles during my menses cramp, thank you for the late night massages whenever I have migraine. Hanya Allah swt saje yg dapat balas jasa baik u terhadap I and the children.

 

May Allah swt grant us the best of health to walk hand in hand when you are 50, clapping our hands witnessing our children’s graduations. May Allah swt grant us wisdom to guide our children to the right path and May Allah swt grant us strength to grasp the hands of our children when they slip. May Allah swt grant us happiness in this life and the hereafter for all the sadness we went through to make things work. May Allah swt grant us Jannahtul Firdaus for not giving up when things were tough for us. Ameen”

Like what mummy said “Kalau masih ada kasih sayang, Insya Allah semua nya ok”…..

19 years of hardwork. Alhamdulilah Syukur sangat. Miss you and ur goofiness dar… Love u always Dar.

Teringat lagi isu Aaron Aziz menjadi punca perceraian kebanyakkan wanita di Malaysia. Tidak menyangka dirinya terpalit dengan kisah rumahtangga orang, Aaron membuat satu hantaran hashtag paling sempoi dan jadi viral pula!

 

AARON AZIZ Rai Ulangtahun Perkahwinan Ke-19. Bahagia Dapat Isteri Tak Pernah Tinggi Suara.
Kredit foto: Instagram @aaronaziz

Ya Allah… saya baca ni saya rasa sedih… Abg sama jugak dgn suami lain inginkan rumahtangga yg bahagia… Abg Harap dapat lah rujuk demi anak anak dan amanah. #JangankecamAbg #Abgtakbersalah #PekaraygAbgtidakinginberlaku @diyanahalik

 

Semoga hubungan rumahtangga Dato’ Aaron Aziz dan Datin Diyana Halik kekal bahagia sehingga ke Jannah!



kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Back to list