Infotainment

Adik Sajat Bengang Hadap Masalah Abang Sendiri

Adik Sajat Bengang Hadap Masalah Abang Sendiri

Sekian lama memendam rasa mengenai kontroversi abangnya, Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman, adiknya, Nur Mastika meluahkan apa yang terbuku selama ini.

Menurut Mustika, dia akui terbeban dengan masalah yang dicetuskan abangnya itu sehingga dia perlu menanggung tindakan Sajat itu. Kata Mustika lagi, dek kerana kontroversi Sajat itu, nama dan reputasinya juga terjejas, namun Sajat tidak pernah meminta maaf di atas tindakannya itu.

BACA: Adik Minta Sajat Diberikan Satu Lagi Peluang

“Aku tak ada kena mengena dengan perbuatan sajat. Dia tak peduli sesiapa, buat apa aku nak peduli setiap tindakan dia. Tapi dugaan bukan kecik bila aku perempuan tanggung perbuatan dia selama ni.

“Dia tingalkan nama buruk dan tanpa di beri pilihan aku kene tanggung? Anak, reputasi busuk dan dia tak penah nak mintak maaf pada aku. Malah dia hina aku sebab aku terangkan kat media haritu walaupun dia tahu aku tak burukkan dia langsung,” katanya.

Menerusi perkongsian di Instagram itu, Mustika meluahkan rasa geram apabila netizen menjadikan media sosialnya untuk melepaskan geram terhadap abangnya. Malah, ada media tersalah menggunakan gambarnya dalam berita Sajat.

Lebih kesal, Mustika turut meluahkan rasa sebagai seorang ibu mengenai anak-anaknya, bagaimanapun mereka akan berhadapan dengan orang ramai disebabkan perbuatan pakcik mereka.

“Aku ni seorang ibu, ada anak kandung. Kesan-kesan negatif boleh timpa anak aku pula. Macam mana dia nak ke sekolah? Kuatkah dia bila org cakap atau perli dia atas perbuatan pakcik dia?” katanya.

Semalam, hangat diperkatakan apabila menerusi IG Live Sajat memaklumkan dia kini berada di Australia dan bahagia dengan kehidupannya sekarang kerana boleh menjadi diri sendiri.kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list