Artikel Terkini

Bosan Tengok Ruang Dalam Rumah, Jom Tukar ‘Feature Wall’

Bosan Tengok Ruang Dalam Rumah, Jom Tukar ‘Feature Wall’
Bosan Tengok Ruang Dalam Rumah, Jom Tukar 'Feature Wall' 1

Kita mungkin sudah melupakan gaya hias ala feature wall yang pernah satu ketika dahulu bagaikan benda wajib jika melaram dekorasi. Apa kata kita semarakkan kembali gaya seumpama itu. Cuma kita pelbagaikan lagi material untuk mewujudkan sebuah feature wall yang berkesan. Tahukah anda feature wall bertindak sebagai pencerita apakah mood yang hendak anda sampaikan dalam sebuah ruang. Jom kita usha apakah idea simple yang cantik untuk ruang kediaman kita.

Bosan Tengok Ruang Dalam Rumah, Jom Tukar 'Feature Wall' 2

WARNA DAN CERITA MEMBERI SERIBU ERTI SERTA MOOD DALAM SEBUAH RUANG…BAGAIMANA PEMILIKNYA…? TIDAK SALAH MEMILIH ELEMEN WARNA JIKA PERABOTNYA SEMUA KAKU DENGAN RONA KELABU.

Bosan Tengok Ruang Dalam Rumah, Jom Tukar 'Feature Wall' 4

SERIUS NAMUN BERGAYA. CITA RASA MASKULIN DENGAN SENTUHAN MODEN KLASIK.ANDA BERANI? PILIHAN CAT MATTE SUDAH MEMADAI MENJADIKAN RUANG NAMPAK EKSKLUSIF

Bosan Tengok Ruang Dalam Rumah, Jom Tukar 'Feature Wall' 6

SENI DAN ALAM BERSATU. ANDA YANG MENDAMBARKAN KEDAMAIAN DAN MENIKMATI SENI DALAM SANUBARI, JELAS BOLEH MENGABDIKAN DINDING RUMAHNYA KEPADA LUKISAN -LUKISAN YANG BERUNSURKAN ALAM DAN PELBAGAI LAGI SEBAGAI PEMUSATAN MATA. GANTUNG KE PELBAGAI JENIS BINGKAI BESAR UNTUK MENARIK PERHATIAN.

Bosan Tengok Ruang Dalam Rumah, Jom Tukar 'Feature Wall' 8

ANDA RASA KALAU BEGINI FEATURE WALL , ORANGNYA BAGAIMANA? ADA YANG MAHU TEKA?

Bosan Tengok Ruang Dalam Rumah, Jom Tukar 'Feature Wall' 10

INI FANTASY FOREST ATAU FASHION FIESTA? PALITAN RONA DINGIN YANG MENYENANGKAN DAN CORAK BUNGA MENDOMINASI RUANG DINDING. JELAS MENYERLAHKAN NILAI FEMININ YANG MENGGODA.

Bosan Tengok Ruang Dalam Rumah, Jom Tukar 'Feature Wall' 12

SATU LAGI PILIHAN WARNA DAN SENI LUKIS YANG MEWAH DENGAN BIASAN WARNA. ANDA SEORANG CERIA DAN BERFIKIRAN POSITIF APA SALAHNYA KITA BERMAIN WARNA CERIA DI RUANG TAMU. PERHATIKAN PERABOTNYA RINGKAS, MODEN DAN AGAK KAKU REKAANNYA.

Bosan Tengok Ruang Dalam Rumah, Jom Tukar 'Feature Wall' 14

MEGAH DAN ELEGAN. PILIHAN RONA MISTERI DAN MEWAH MENJADIKAN RUANG KEDIAMAN INI SANGAT ELEGAN DAN MEWAH. BIAR SIMPLE TETAPI AURANYA CUKUP LUAR BIASA. BERBEZA DARI WARNA LAZIM DAN PILIHAN RONA TABOO UMPAMA SATU BERONTAK DALAM GAYA.

Bosan Tengok Ruang Dalam Rumah, Jom Tukar 'Feature Wall' 16

PENGARUHI SUASANA. ALAM SEMULA JADI. KAMAR TAMPIL DAMAI DAN REDUP SUASANA.

 

 

 

 

 

Bosan Tengok Ruang Dalam Rumah, Jom Tukar 'Feature Wall' 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list