Infotainment

Disindir Tak Layak Tunaikan Umrah, Ika Nabella Kecil Hati

Disindir Tak Layak Tunaikan Umrah, Ika Nabella Kecil Hati
Disindir Tak Layak Tunaikan Umrah, Ika Nabella Kecil Hati 1

Pelakon Ika Nabella percaya, sangat penting untuk setiap orang menjauhkan diri daripada manusia toksik dan memastikan pergaulan dikelilingi individu positif serta memberi aura baik.

Ika Nabella

Menurut Ika atau nama sebenarnya Ika Nabila Abdul Rahim, dia mengakui sering berdepan dengan manusia toksik dan berasa hairan melihat golongan yang menganggap diri mereka terlalu sempurna berbanding orang lain.

Baru-baru ini, Ika disindir seorang individu yang cukup sempurna ilmu agama tetapi dengan mudah melabelkan dirinya tidak layak mengerjakan ibadah umrah.

Seseorang kata yang saya tidak layak untuk kerjakan umrah. Kata-katanya terlalu melukakan hati saya sampaikan rasa sekarang juga nak tempah. Saya menyimpan impian untuk menunaikan umrah sejak saya berhijrah.

Ika Nabella

Tambah pelakon drama Bahagia Bukan Bidaan itu, dia selama ini sebenarnya sedang bertarung dengan diri sendiri untuk mempelajari ilmu agama demi menjadi seorang manusia yang lebih baik.

Dalam pada itu, ibu kepada seorang cahaya mata ini meminta agar golongan manusia yang bersifat toksik perlu menghentikan tabiat dan siap buruk mereka terhadap orang lain.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.


Disindir Tak Layak Tunaikan Umrah, Ika Nabella Kecil Hati 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list