Artikel Terkini

Elak Dominasi 2 Tema Warna Ni Di Ruang Keluarga Kalau Nak Selesa

Elak Dominasi 2 Tema Warna Ni Di Ruang Keluarga Kalau Nak Selesa
Elak Dominasi 2 Tema Warna Ni Di Ruang Keluarga Kalau Nak Selesa 1

memilih palet warna adalah antara langkah pertama yang perlu anda lakukan dalam menghias sesebuah ruang. Ini kerana, setiap warna mempunyai maksud dan vibrasi yang berbeza dalam mempengaruhi emosi dan aura bukan sahaja pada sesuatu ruang malah individu.

Akan tetapi, pakar warna mengatakan ada warna yang tidak sesuai digunakan untuk ruang keluarga atau ruang tamu. Warna tersebut ialah merah dan kuning.

Ruang kelaurga adah tempat yang santai dan harmoni, oleh itu anda perlu elak warna-warna yang mempunyai vibrasi yang tinggi atau rona aktif.

Warna kuning akan membuat mata mudah letih dan menimbulkan perasaan gelisah. manakala menurut pakar terapi Suzy Chiazzari, warna-warna yang mempunyai vibrasi tinggi atau rona-rona terang dan gelap perlu dielak menjadi padanan di ruang tamu.Elak Dominasi 2 Tema Warna Ni Di Ruang Keluarga Kalau Nak Selesa 2

Elak Dominasi 2 Tema Warna Ni Di Ruang Keluarga Kalau Nak Selesa 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list