Infotainment

Hafiz Hamidun Sudah Putus Dengan Kekasih Seberang

Hafiz Hamidun Sudah Putus Dengan Kekasih Seberang
Hafiz Hamidun Sudah Putus Dengan Kekasih Seberang 1

Penyanyi dan komposer terkenal, Hafiz Hamidun mendedahkan hubungannya dengan seorang selebriti media sosial Indonesia sudah pun berakhir.

Hafiz berkata hubungannya dengan wanita berstatus janda yang dikenali sejak 2019 itu tidak dapat diteruskan kerana sukar memberi komitmen hubungan jarak jauh.

BACA: Hafiz Hamidun & Nabila Razali Sudah Berdamai

“Hubungan dengan orang seberang sudah terputus. Disebabkan Covid-19, membataskan saya untuk bertemu dengan sesiapa. Jadi, komitmen terhadap hubungan jarak jauh tidak boleh diteruskan.

“Susah sebenarnya, adalah lebih baik saya fokus kepada kerjaya dan keluarga kecil saya sekarang,” katanya.

Tidak serik dan terbuka andai dipertemukan dengan mana-mana wanita, bagaimanapun Hafiz berkata ada syarat ditetapkan buat bakal isterinya harus menerima anak angkatnya, Hamdee Abdul Hafiz kini berusia setahun lebih.

“Sekarang bukan terima saya sahaja, tetapi Hamdee juga. Harus tahu Hamdee lahir dan membesar dalam keadaan yang bagaimana kerana dia mempunyai sejarah tersendiri.

“Keluarga saya sudah tentu mengenalinya daripada kecil, kalau ada orang mahu berkahwin dengan saya, mana tahu kalau ada jodoh, dia (wanita ) memang kene terima bukan saja saya, keluarga, tetapi paling penting Hamdee,” ujarnya.


Hafiz Hamidun Sudah Putus Dengan Kekasih Seberang 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list