Artikel Terkini

Ibu terkejut, anak darjah 3 dapat surat cinta siap ada lukisan tidur berdua atas katil

Ibu terkejut, anak darjah 3 dapat surat cinta siap ada lukisan tidur berdua atas katil
Ibu terkejut, anak darjah 3 dapat surat cinta siap ada lukisan tidur berdua atas katil 1

Cinta monyet di sekolah sememangnya kerap berlaku. Sejak dibangku sekolah rendah lagi hal tersebut sudah terjadi dengan surat-surat diutus sebagai satu cara meluahkan perasaan.

Namun, jika sekadar menyampaikan hasrat untuk berkawan rasanya tidak salah. Namun, jika isi kandungannya agak keterlaluan, ia merupakan sesuatu yang tidak normal.

Hal ini dikongsikan seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @ammi.miazill_kaklong apabila berasa kesal dengan tindakan rakan sebaya anaknya yang masih di darjah 3 susulan memberikan surat cinta dengan beberapa lukisan yang agak tidak senonoh.

@ammi.miazill_kaklong

Jd aku pun cepat2 bgtau guru kelas anak aku dgn harapan cikgu dpt pantau & nasihat bdk tu. & yes aku minta ckgu beritau jg parents bdk tu. Sbb kita xtau apa yg dia nmpak atau tgk di rumah. Mia mmg da dididik setiap masa ttg batas pergaulan ni dri tadika lagi. Dia mmg akan report kat mummy dia klu ada benda2 pelik camni. Aishhh la bdk2 zmn skrg ni risau btul. Ye btul Mia cantik mcm mummy dia sbb ramai peminat 😅

♬ Oh No – Kreepa

Menurutnya, anak perempuannya telah dididik dari tadika tentang batas pergaulan. Jadi, setiap apa yang berlaku di sekolah akan terus diceritakan kepada ibu dan bapa.

Susulan daripada itu, pengguna TikTok berkenaan segera melaporkan hal tersebut kepada guru dan memintanya menasihati pelaja terbabit serta memaklumkan kepada ibu dan bapanya.

Tambahnya, dia bimbang apa yang dilihat oleh pelajar lelaki itu di rumah sehingga dia boleh berimaginasi dengan melukis  sebegitu dan memberinya kepada pelajar perempuan di sekolah.

Ibu terkejut, anak darjah 3 dapat surat cinta siap ada lukisan tidur berdua atas katil 2

Susulan daripada posting tersebut, ramai yang meninggalkan komen dengan mengakui khuatir melihat situasi berkenaan jika ia tidak ditangani.

Mana tidaknya kanak-kanak seusia itu sudah pandai melukis sesuatu yang tidak baik dan memberikannya kepada orang lain sedangkan mereka masih di bawah umur lagi.

Ibu terkejut, anak darjah 3 dapat surat cinta siap ada lukisan tidur berdua atas katil 3

Ibu terkejut, anak darjah 3 dapat surat cinta siap ada lukisan tidur berdua atas katil 4

Ibu terkejut, anak darjah 3 dapat surat cinta siap ada lukisan tidur berdua atas katil 5

Ibu terkejut, anak darjah 3 dapat surat cinta siap ada lukisan tidur berdua atas katil 6

Ibu terkejut, anak darjah 3 dapat surat cinta siap ada lukisan tidur berdua atas katil 7

 

Sumber: TikTok @ammi.miazill_kaklong


Ibu terkejut, anak darjah 3 dapat surat cinta siap ada lukisan tidur berdua atas katil 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list