Artikel Terkini

Iqbal tak jadi tarik diri dari Big Stage, harap ada yang sudi beri undian

Iqbal tak jadi tarik diri dari Big Stage, harap ada yang sudi beri undian
Iqbal tak jadi tarik diri dari Big Stage, harap ada yang sudi beri undian 1

Malam ini, minggu kedua konsert Big Stage musim ke-4 akan berlangsung. Kontroversi-kontroversi yang berlaku pada minggu pengenalan nampaknya masih lagi menjadi bualan dan sudah tentu mata akan tertumpu kepada peserta ke-12 program tersebut, Iqbal Zulkefli.

Minggu lalu, pihak penganjur teruk dihentam kerana menampilkan Iqbal sehingga ramai yang beranggapan yang usahawan kosmetik itu tidak boleh bernyanyi.

Susulan dari kecaman-kecaman yang diterima, Iqbal dilihat mulai sedar diri dan berniat mahu menarik diri dan meminta agar puhak juri membuangnya.

Namun, dalam perkongsian terbaru pemuda berusia 27 tahun itu, dia mengakui mulai selesa dengan pertandingan dan berharap agar ada yang sudi mengundinya supaya dia selamat untuk mara ke minggu seterusnya.

Hal ini susulan kata-kata semangat yang diterima dan mahu menghargai jasa serta usaha guru vokal, Cikgu Shafi dalam membantunya memperbaiki mutu nyanyian.

Iqbal tak jadi tarik diri dari Big Stage, harap ada yang sudi beri undian 2

 

Jadi, Iqbal menyatakan yang dia mahu lama dalam pertandingan ini supaya dapat terus belajar bagaimana untuk menyanyi di atas pentas.

Oleh itu, dia berharap agar semua dapat mendoakannya terus bersaing bersama peserta-peserta lain dan akan membawa semangat baru di pentas Big Stage ini.

Sehubungan dengan perkongsian yang dibuat usahawan penuh kontroversi itu, rata-rata warganet telah meninggalkan pelbagai maklum balas.

Ada diantara mereka menyokong usaha keras yang dilakukan Iqbal dalam menyertai pertandingan nyanyian tersebut dan tak kurang juga berharap agar pemuda itu segera tersingkir kerana dilihat seperti tidak sesuai berada bersama penyanyi-penyanyi profesional yang lain.

Iqbal tak jadi tarik diri dari Big Stage, harap ada yang sudi beri undian 3

Iqbal tak jadi tarik diri dari Big Stage, harap ada yang sudi beri undian 4

 

Iqbal tak jadi tarik diri dari Big Stage, harap ada yang sudi beri undian 5

Iqbal tak jadi tarik diri dari Big Stage, harap ada yang sudi beri undian 6

 

Sumber: Instagram Iqbal Zulkefli


Iqbal tak jadi tarik diri dari Big Stage, harap ada yang sudi beri undian 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list