Artikel Terkini

Jep Sepahtu beri Sari Yanti hadiah jam tangan mewah, peminat dedah harga sebenar

Jep Sepahtu beri Sari Yanti hadiah jam tangan mewah, peminat dedah harga sebenar
Jep Sepahtu beri Sari Yanti hadiah jam tangan mewah, peminat dedah harga sebenar 1

 

 

Pasangan selebriti, Jep Sepahtu dan isterinya, Sari Yanti sememangnya jarang menunjukan kemesraan dihadapan media. Namun, mereka sama sekali tidak lokek berkongsi momen kebersamaan dengan keluarga di Instagram masing-masing dan ada kalanya mencuit hati.

Sejak bergelar isteri, Sari Yanti dilihat kurang terlibat dengan kerjaya seni dan hanya Jep sahaja yang banyak di konti radio dan beberapa program di saluran Astro.

Walaupun jauh dari sebarang kontroversi, mereka sentiasa menjadi perhatian warganet yang senang melihat pasangan ini menguruskan keluarga dan anak-anak bersama.

Jep Sepahtu beri Sari Yanti hadiah jam tangan mewah, peminat dedah harga sebenar 2

Namun begitu, perkongsian Sari Yanti di media sosial baru-baru ini telah mendapat perhatian ramai apabila mengucapkan terima kasih kepada suami tersayang yang memberikan hadiah ulang tahun perkahwinan mereka berbentuk sebuah jam tangan mewah.

Jep Sepahtu beri Sari Yanti hadiah jam tangan mewah, peminat dedah harga sebenar 3

Jelas Sari menerusi kapsyen yan disertakan, hadiah tersebut diberikan lebih awal berbanding tarikh ulang tahun perkahwinan mereka iaitu pada 25 Februari nanti.

Walaupun tidak menyatakan harga jam tangan tersebut, namun menerusi ruangan komen, ramai warganet telah meneka bahawa harga jam berjenama Frank Muller Geneve itu bernilai puluhan ribu dan boleh mencecah ratusan ribu ringgit.

Jep Sepahtu beri Sari Yanti hadiah jam tangan mewah, peminat dedah harga sebenar 4

Jep Sepahtu beri Sari Yanti hadiah jam tangan mewah, peminat dedah harga sebenar 5

Jep Sepahtu beri Sari Yanti hadiah jam tangan mewah, peminat dedah harga sebenar 6

Untuk makluman, Sari Yanti dan Jep Sepahtu telah melangsungkan pernikahan secara tertutup pada 25 Februari 2017. Perkahwinan yang kini menjengah usia 5 tahun ini menghadirkan tiga orang cahaya mata serta 2 orang anak dari perkahwinan terdahulu Sari Yanti.

Sumber: Instagram sariyanti

 


Jep Sepahtu beri Sari Yanti hadiah jam tangan mewah, peminat dedah harga sebenar 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list