Artikel Terkini

“Kalau lelaki, saya tak terima..”

“Kalau lelaki, saya tak terima..”
"Kalau lelaki, saya tak terima.." 1

Pelakon Sharifah Sakinah kini menukar akaun Instagram ke mod privasi sekali gus menapis permintaan orang ramai yang ingin menjadi pengikutnya di media sosial.

Pemilik nama Sharifah Nurul Sakinah Syed Abu Bakar Al-Khaired itu berkata, dia juga enggan menerima permintaan oleh kaum lelaki.

"Kalau lelaki, saya tak terima.." 2

“Saya akan tapis permintaan ya. Kalau laki (lelaki) saya tak terima. Kerja saya jual badan, nak tunjuk satu persatu otot memang kena tunjuk aurat.
“Kalau nak buat permintaan juga jangan menilai. Kalau nak ilmu sila ikut,” tulisnya menerusi satu posting tangkap layar memaparkan akaun individu yang mahu mengikutinya di Instagram.

Meninjau ke ruangan komen, kakaknya yang pelakon Sharifah Shahirah dan rakan artis Nad Zainal menyambut baik keputusan tersebut yang disifatkan lebih baik untuk dirinya.

Malah, rata-rata juga memberikan sokongan kepada pelakon drama Girlfriend Aku Dari Neraka itu yang tidak menilai penampilan seksi sebaliknya mengikuti Sakinah kerana gaya hidup sihat diamalkannya.

"Kalau lelaki, saya tak terima.." 3

"Kalau lelaki, saya tak terima.." 4

Terdahulu, Sakinah sering menerima kecaman warganet apabila mengenakan pakaian yang mencolok mata selain dinasihati agar menutup aurat.

Sumber: Instagram Sharifah Sakinah


"Kalau lelaki, saya tak terima.." 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list