Infotainment

Kamal Adli Enggan Dedah Tarikh Nikah

Kamal Adli Enggan Dedah Tarikh Nikah
Kamal Adli Enggan Dedah Tarikh Nikah 1

Baru-baru ini hangat diperkatakan desas desus mengenai pelakon Kamal Adli yang dikatakan bakal mendirikan rumah tangga dengan tunangnya, Uqasha Senrose pada Oktober ini.

Bagaimanapun, Kamal menafikan khabar angin yang bertebaran bahawa dia dan Uqasha bakal diijabkabulkan dalam masa terdekat ini.

BACA: Uqasha Senrose, Kamal Adli Nikah 21 Oktober?

Kini mengacarakan program Lagu Cinta Kita musim ketiga (LCK3) bermula 31 Oktober ini, Kamal berkata dia tidak akan berkahwin sehingga program itu selesai.

“Sekarang, saya dan Uqasha masih membuat persiapan perkahwinan. adi, kami tidak akan berkahwin selagi program LCK3 masih berjalan mahupun sudah selesai,” katanya.

Terdahulu, lebih menguatkan lagi desas-desus pasangan itu bakal bernikah apabila Uqasha mengadakan majlis bridal shower di sebuah kediaman di ibu negara.

Malah, tular welcome board majlis pernikahan mereka di aplikasi TikTok memaparkan nama Kamal dan Uqasha pada majlis yang tertera pada Oktober 21.


Kamal Adli Enggan Dedah Tarikh Nikah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list