Artikel Terkini

Koleksi Musim Luruh & Dingin Onitsuka Tiger 2022 Tampil Dengan Tema Bayang

Koleksi Musim Luruh & Dingin Onitsuka Tiger 2022 Tampil Dengan Tema Bayang
Koleksi Musim Luruh & Dingin Onitsuka Tiger 2022 Tampil Dengan Tema Bayang 1
Koleksi Musim Luruh & Dingin Onitsuka Tiger 2022 Tampil Dengan Tema Bayang 2

Onitsuka Tiger menampilkan koleksi kontemporari yang menggabungkan fesyen dengan sukan, serta warisan bersama daya inovasi.Visual bagi kempen koleksi AW22 kali ini dicipta berdasarkan konsep ‘Bayang” (Shadow), menggunakan warna senada hitam dan putih.

Sementara pergerakan gemalai dan gaya elegan si model pula diilhamkan daripada pereka fesyen Jepun era ’80-an. Menerusi visual kempen ini, Onitsuka Tiger tidak ketinggalan memberi penghormatan kepada era ’80-an, di mana elemen estetika Jepun iaitu “kemurnian dan kecekinan” saling bergabung dengan estetika Barat.

Koleksi Musim Luruh & Dingin Onitsuka Tiger 2022 Tampil Dengan Tema Bayang 3

Koleksi ini berkisarkan tahun-tahun tersebut dan dipersembahkan menerusi penampilan aktif serta kontemporari. Lapisan demi lapisan, iaitu gaya tipikal pakaian tradisi dan upacara Jepun, adalah aspek penting dalam membentuk stail yang menyerlahkan koleksi asli dan tanpa jantina ini.

Selain kemeja-T bersaiz ultra-besar yang diperbuat daripada kapas tebal dan kaftan grafik bersulam (gaun lebar), satu-satunya hiasan tersendiri dalam koleksi adalah cetakan nyalaan api dan bunga pada bahagian kelepet di beberapa variasi helaian.

Koleksi Musim Luruh & Dingin Onitsuka Tiger 2022 Tampil Dengan Tema Bayang 5

Koleksi Musim Luruh & Dingin Onitsuka Tiger 2022 Tampil Dengan Tema Bayang 7

Koleksi ini juga menyuntik sedikit gaya Gothic dan Girly, dengan sentuhan bintang rock moden yang dipersembahkan pada pelbagai helaian seperti gaun velor dan gaun mini dengan pinggang bertali. Lapiskan helaian ini dengan jaket nilon, seluar maksi Bermuda, skirt midi berlisu dan weskot berpoket, bersama tambahan balaclava di kepala.

Koleksi Musim Luruh & Dingin Onitsuka Tiger 2022 Tampil Dengan Tema Bayang 9 Koleksi Musim Luruh & Dingin Onitsuka Tiger 2022 Tampil Dengan Tema Bayang 11

Untuk padanan sepatu, model PETAL adalah kasut court klasik di mana bahagian atas tahap buku lali sesuai menjadi pelengkap pelbagai gaya, sementara model ACROMOUNT KNIT dengan aksen cetakan halus pada reka bentuk ringkas dan minimalis, mengukuhkan lagi lambang tema koleksi ini: Bayang.

Koleksi Musim Luruh & Dingin Onitsuka Tiger 2022 Tampil Dengan Tema Bayang 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Back to list