Artikel Terkini

KTMB perkenal diskaun Pakej Keluarga Malaysia mulai 14 Februari

KTMB perkenal diskaun Pakej Keluarga Malaysia mulai 14 Februari
KTMB perkenal diskaun Pakej Keluarga Malaysia mulai 14 Februari 1

BANGI, 13 Rejab 1443H, Selasa – Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) memperkenalkan diskaun Pakej Keluarga Malaysia melalui perkhidmatan tren elektrik (ETS) dan KTM Intercity kepada semua warganegara Malaysia bermula 14 Februari 2022.

Ketua Pegawai Eksekutif KTMB, Mohd Rani Hisham Samsudin berkata, Pakej Keluarga Malaysia adalah inisiatif baharu KTMB bagi memberi promosi diskaun tambang perjalanan berkumpulan sebanyak 25 peratus bagi perjalanan mula 14 Februari hingga 31 Disember 2022.

Beliau berkata, pakej itu boleh dibeli bagi perjalanan minima empat tiket dalam satu transaksi pembelian (dewasa atau kanak-kanak) untuk semua perkhidmatan ETS, Ekspres Rakyat Timuran dan Ekspres Selatan menggunakan kad promo KMKTMB2.

“Sebagai menyahut seruan kerajaan bagi membantu memulihkan ekonomi negara, KTMB akan terus optimis dalam memastikan perkhidmatan tren kekal menjadi pilihan utama melalui promosi-promosi yang dirangka khas untuk Keluarga Malaysia.

“Melalui pakej ini, kami menyasarkan peningkatan jualan tiket terutamanya musim cuti sekolah pada bulan Mac dan sambutan Aidilfitri pada bulan Mei nanti.

“Saranan saya kepada seluruh Keluarga Malaysia jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan promosi ini dan rancanglah perjalanan anda,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Katanya, pengguna disarankan membuat pembelian tiket melalui aplikasi KTMB Mobile (KITS) atau menerusi laman sesawang KTMB.

“KTMB terus komited dalam usaha memastikan semua penumpang mematuhi SOP dan pengguna juga perlu memberi kerjasama dalam mematuhi SOP yang ditetapkan untuk kesejahteraan bersama.

“Pertanyaan lanjut, hubungi Pusat Panggilan KTMB di 03-22671200 atau layari saluran media baharu rasmi KTMB,” katanya.

Penafian: Kenyataan berita atau artikel ini adalah pandangan peribadi penulis dan tidak mewakili pendirian rasmi Media Isma Sdn Bhd atau Portal Islam dan Melayu Ismaweb.net.

KTMB perkenal diskaun Pakej Keluarga Malaysia mulai 14 Februari 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list