Artikel Terkini

Lelaki sedih dipermainkan, kekasih tiba2 kongsi gambar tunang dengan orang lain

Lelaki sedih dipermainkan, kekasih tiba2 kongsi gambar tunang dengan orang lain
Lelaki sedih dipermainkan, kekasih tiba2 kongsi gambar tunang dengan orang lain 1

Setiap pasangan kekasih pasti menginginkan agar hubungan yang terbina berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Paling utama ketika menjalani hubungan percintaan adalah kejujuran dan tidak mempegunakan pasangan untuk kepentingan diri sendiri.

Namun begitu, masih ada individu yang bertindak ‘jahat’ dengan sesuka hati mempermainkan perasaan orang lain sedangkan pasangannya ikhlas mencintainya.

Hal tersebut dikongsikan oleh satu akaun TikTok dikenali sebagai @terlalucomplicated apabila memuat naik video tangkapan skrin perbualan di aplikasi WhatsApp yang meluahkan rasa kecewa atas tindakan kekasihnya yang bertunang dengan orang lain.

@terlalucomplicated

Hebat permainan dia,semalam keluar elok2,harini dah jadi tunang orang lain,manusia memang takda hati perut macam ni gamaknya..

♬ Pasti – Cherpen Band

Menerusi kapysen yang disertakan, dia mendakwa yang wanita tersebut baru sahaja keluar dengannya sehari sebelum ‘kantoi’ bertunang dengan orang lain.

Bukan itu sahaja mereka juga sempat bergurau-gurau manja dan wanita itu menyatakan sedikit sibuk kerana ingin menghadiri majlis pertunangan rakannya. Namun ternyata, dia sendiri yang bertunang.

bagi menjawab beberapa persoalan, lelaki yang dikenali sebagai Aiman itu memaklumkan yang dia sendiri pernah bertanya sama ada wanita tersebut telah berpunya ataupun belum ketika diawal perkenalan kerana bimbang menjadi orang ketikga.

Akan tetapi wanita itu menyatakan yang dia ‘single’ sebelum kantoi bertunang dengan orang lain.

@terlalucomplicated

Reply to @chaaikram

♬ original sound – Gãlîh1928🐅 – Galih1928🐅

Tindakan tersebut nyata membuatkan banyak pihak berasa geram dengan perilaku wanita itu kerana sesuka hati mempermainkan perasaan lelaki lain demi kepentingan sendiri.

Ramai yang mengecam apa yang dilakukan wanita itu kerana memahami perasaan lelaki berkenaan yang ditipu serta dipermalukan sebegitu rupa.

Lelaki sedih dipermainkan, kekasih tiba2 kongsi gambar tunang dengan orang lain 2

Lelaki sedih dipermainkan, kekasih tiba2 kongsi gambar tunang dengan orang lain 3

Lelaki sedih dipermainkan, kekasih tiba2 kongsi gambar tunang dengan orang lain 4

Lelaki sedih dipermainkan, kekasih tiba2 kongsi gambar tunang dengan orang lain 5

Lelaki sedih dipermainkan, kekasih tiba2 kongsi gambar tunang dengan orang lain 6

Walau bagaimanapun, lelaki yang dikenali sebagai Aiman itu menjelaskan yang dia hanya meluahkan apa yang dirasa dan berharap netizen tidak mengecam lelaki yang menjadi tunang kekasihnya.

Dia turut berterima kasih kepada semua yang prihatin dengan nasibnya dan menjelaskan yang dia sama sekali tidak tahu status kekasihnya kerana wanita itu tidak jujur sepanjang mereka menjalinkan percintaan.

Lelaki sedih dipermainkan, kekasih tiba2 kongsi gambar tunang dengan orang lain 7

Sumber: TikTok @terlalucpmplicated


Lelaki sedih dipermainkan, kekasih tiba2 kongsi gambar tunang dengan orang lain 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list