Infotainment

MBPJ Dan Warga Emas Bergelut Semasa Operasi Tangkap Anjing Liar, Polis Buka Kertas Siasatan

MBPJ Dan Warga Emas Bergelut Semasa Operasi Tangkap Anjing Liar, Polis Buka Kertas Siasatan
MBPJ Dan Warga Emas Bergelut Semasa Operasi Tangkap Anjing Liar, Polis Buka Kertas Siasatan 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Beberapa hari lalu tular satu rakaman video cctv di mana berlaku seorang lelaki bergelut dengan sekumpulan lelaki yang cuba menangkap segerombolan anjing.

Artikel Berkaitan:

Sehubungan dengan itu pihak polis telah membuka kertas siasatan berhubung kejadian melibatkan penangkapan anjing liar yang dijalankan penguatkuasa Majlis Bandaraya Petaling Jaya di Taman Kanagapuram di sini pada Rabu lalu.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Fakhrudin Abdul Hamid berkata, siasatan mendapati kejadian berlaku kira-kira jam 9 malam.

“Ketika operasi dijalankan, terdapat seorang lelaki cuba menghalang dengan memasukkan anjing-anjing yang hendak ditangkap ke dalam premisnya.

“Tindakan lelaki tersebut sekali gus mengakibatkan operasi penangkapan anjing liar tersebut gagal dilaksanakan,” katanya menerusi kenyataan pada Sabtu.

Beliau memberitahu, kejadian tersebut turut mencetuskan pergelutan antara lelaki tersebut dan penguatkuasan MBPJ ketika operasi dijalankan.

“Kejadian mengakibatkan lelaki tersebut terkena batang rod yang digunakan untuk menangkap anjing ketika terjadinya pergelutan itu.

“Kes disiasat bawah Seksyen 323 Kanun Keseksaan dan Seksyen 186 Kanun Keseksaan,” katanya.

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);fbq(‘init’, ‘1041937705985880’);fbq(‘track’, ‘PageView’);

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);fbq(‘init’, ‘445370815656192’);fbq(‘track’, ‘PageView’);

MBPJ Dan Warga Emas Bergelut Semasa Operasi Tangkap Anjing Liar, Polis Buka Kertas Siasatan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

[sociallocker id=”61266″]download pdf 600x175[/sociallocker]


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

See also  Dakwaan mangsa rogol tak dibantu segera, Nancy akan tentu sah SOP pusat krisis