Artikel Terkini

Minggu ini dapat 4% markah pula, Ajai minta Iqbal jaga maruah diri

Minggu ini dapat 4% markah pula, Ajai minta Iqbal jaga maruah diri
Minggu ini dapat 4% markah pula, Ajai minta Iqbal jaga maruah diri 1

Minggu ini merupakan minggu ke-2 program Big Stage musim keempat. Pastinya persembahan usahawan kosmetik, Iqbal Zulkefli paling ditunggu-tunggu selepas memperoleh 5% markah sahaja daripada juri tetap, Ajai.

Membawakan lagu Kamu Ketahuan dendangan Matta, persembahan Iqbal masih lagi ‘hancur’ dan markah yang diberikan oleh Ajai masih dibawah 5.

Memberi komen secara jujur, komposer terkenal itu menyatakan yang Iqbal sememangnya tidak boleh menyanyi dan memintanya untuk belajar lagi. Dia turut berharap supaya usahawan itu menjaga maruah dirinya dari terus dijadikan bahan lawak.

 

Minggu ini dapat 4% markah pula, Ajai minta Iqbal jaga maruah diri 2

Komen tersebut juga disetujui oleh presiden netizen, Dato’ Seri Vida dengan mengatakan yang Iqbal memang tidak boleh menyanyi.

Minggu ini dapat 4% markah pula, Ajai minta Iqbal jaga maruah diri 3

Melihat daripada komen-komen yang diberikan, pemuda berusia 27 tahun itu hanya tersenyum diatas pentas dan menyedari bahawa dia sememangnya belum berbakat dalam bidang nyanyian di atas pentas.

Ciapan-ciapan yang diperoleh dari laman Twitter juga agak pedas dimana ramai yang mahukan Iqbal terkeluar pada malam ini kerana nyanyiannya yang tidak mencapai piawaian seorang penyanyi sebenar.

Sumber: Instagram Astro Gempak, YouTube Astro Gempak


Minggu ini dapat 4% markah pula, Ajai minta Iqbal jaga maruah diri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list