Artikel Terkini

Pembukaan sempadan negara diumum dalam masa terdekat

Pembukaan sempadan negara diumum dalam masa terdekat
Pembukaan sempadan negara diumum dalam masa terdekat 1
Pembukaan sempadan negara diumum dalam masa terdekat 2
Pengerusi Majlis Pemulihan Negara (MPN), Muhyiddin Yassin berkata, jika sempadan negara lambat dibuka, negara akan menanggung kos kerugian amat besar.

PUTRAJAYA: Pengumuman pembukaan semula sempadan negara akan dibuat dalam masa terdekat.

Pengerusi Majlis Pemulihan Negara (MPN), Muhyiddin Yassin memaklumkan perkara itu selepas mendengar taklimat daripada Menteri Kesihatan, Khairy Jamaluddin, hari ini.

Katanya, Kementerian Kesihatan (KKM) juga memaklumkan prosedur operasi standard (SOP) bagi pembukaan sempadan berada dalam proses akhir.

“Majlis juga mengambil maklum pihak KKM dalam proses akhir untuk memuktamad SOP bagi pembukaan sempadan negara untuk persetujuan Jemaah Menteri, pengumuman akan dibuat dalam masa terdekat,” katanya dalam sidang media selepas mempengerusikan Mesyuarat Majlis Pemulihan Negara (MPN).

Muhyiddin berkata, jika sempadan negara lambat dibuka, ia akan memberi kesan besar dan negara akan menanggung kos kerugian amat besar.

BERITA LANJUT MENYUSUL
Pembukaan sempadan negara diumum dalam masa terdekat 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list