Artikel Terkini

Polis nafi insiden lelaki dibaham harimau di Simpang Pulai

Polis nafi insiden lelaki dibaham harimau di Simpang Pulai
Polis nafi insiden lelaki dibaham harimau di Simpang Pulai 1
Polis nafi insiden lelaki dibaham harimau di Simpang Pulai
Polis menafikan gambar tular yang memaparkan satu rangka manusia telah ditemui kononnya seorang lelaki telah dibaham harimau di Pos Raya, Jalan Simpang Pulai menuju Cameron Highlands. (Gambar Bernama)

IPOH: Polis Perak menafikan laporan berhubung dakwaan kononnya seorang lelaki telah dibaham harimau di Simpang Pulai, seperti yang tular di laman Facebook baru-baru ini.

Ketua Polis Perak Mior Faridalathrash Wahid berkata semakan dengan Ketua Polis Daerah Ipoh mendapati dakwaan itu tidak benar dan gambar yang tular juga adalah gambar lama.

“Saya ingin menafikan perkara ini tidak benar,” katanya dalam sidang media, semalam.

Beliau ditanya mengenai gambar tular di laman Facebook menerusi perkongsian oleh ‘Pembalak Kelate’ yang memaparkan satu rangka manusia telah ditemui di Pos Raya, Jalan Simpang Pulai menuju Cameron Highlands.

Justeru, Mior berkata perbuatan yang menggusarkan orang ramai itu perlu dihentikan dan tindakan tegas di bawah Akta Komunikasi dan Multimedia akan diambil terhadap individu tidak bertanggungjawab menyiarkannya.
Polis nafi insiden lelaki dibaham harimau di Simpang Pulai 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list