Artikel Terkini

Resipi Ayam Bakar Guna Perencah Nasi Goreng, Paling Mudah, Rasa Pun Terlebih Padu!

Resipi Ayam Bakar Guna Perencah Nasi Goreng, Paling Mudah, Rasa Pun Terlebih Padu!
Resipi Ayam Bakar Guna Perencah Nasi Goreng, Paling Mudah, Rasa Pun Terlebih Padu! 1

Resipi ayam bakar dan panggang memang menjadi kesukaan anak-anak kita. Letak sahaja sepinggan penuh ayam panggang di atas meja, berebut anak makan.

Namun resipi ayam perap yang satu ini, dengan hanya menggunakan perencah nasi goreng sememang paling ringkas dan memudahkan. Jom cuba!

Resipi Ayam Bakar Guna Perencah Nasi Goreng, Paling Mudah, Rasa Pun Terlebih Padu! 2


Nasi goreng ❌️
Ayam bakar✅️

Cheat way untuk perap ayam dari zaman sekolah, khusus untuk orang/family yang busy.

Bahan-bahan:
Perencah nasi goreng (lagi banyak lagi sedap)
Madu

Resipi Ayam Bakar Guna Perencah Nasi Goreng, Paling Mudah, Rasa Pun Terlebih Padu! 4

Gaulkan ayam dengan perencah nasi goreng rata.

Masukkan madu. Saya letak agak-agak je dalam 3-4 sudu besar untuk 1 ekor ayam.

Resipi Ayam Bakar Guna Perencah Nasi Goreng, Paling Mudah, Rasa Pun Terlebih Padu! 6

Saya tak tambah garam, hanya tambah honey je sebab pes nasi goreng tu dah cukup rasa bagi tekak saya.

Resipi Ayam Bakar Guna Perencah Nasi Goreng, Paling Mudah, Rasa Pun Terlebih Padu! 8

Gaul rata. Perap semalaman dan bakar.

Resipi Ayam Bakar Guna Perencah Nasi Goreng, Paling Mudah, Rasa Pun Terlebih Padu! 10

Siap!

Menarik: Hidung Terletak Macam Baby Korea, Wajah Ala-Korea Anak Intan Ladyana Curi Perhatian, Comelnya!

Resipi Ayam Bakar Guna Perencah Nasi Goreng, Paling Mudah, Rasa Pun Terlebih Padu! 12

Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Ayuh, belajar cara didik anak untuk menyimpan sejak mereka kecil.

Daftar sekarang di https://toko.ideaktiv.com/product/ajar-anak-simpan-duit/

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!

Resipi: Liyaw Ah Seng


Resipi Ayam Bakar Guna Perencah Nasi Goreng, Paling Mudah, Rasa Pun Terlebih Padu! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar
syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Back to list