Infotainment

Sajat Bakal Muncul Dalam The Ellen Show

Sajat Bakal Muncul Dalam The Ellen Show

Selepas ditemubual media antarabangsa BBC News, usahawan kontroversi, Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman bakal muncul dalam program bual bicara terkemuka Hollywood, The Ellen Show.

Perkara itu dimaklumkan oleh Sajat menerusi akaun TikTok miliknya. Menurut Sajat, dia dijangka terbang ke Amerika Syarikat pada Januari depan sebagai tetamu undangan program itu.

BACA: Ditemubual BBC, Sajjad Dakwa Dirinya Dianiaya

“Saya akan ke AS pada Januari, kemudian barulah ke Singapura pada Februari, tahun depan.

“Saya diundang untuk temubual menerusi program bual bicara Hollywood, The Ellen Show. Saya juga sudah mula pandai bercakap orang putih. Jadi, saya akan terbang, terbang dan terbang, itulah kerja saya,” katanya.

Terdahulu, menerusi temubual bersama BBC, Sajat mengakui terpaksa melarikan diri dari Malaysia selepas mendakwa dikasari pegawai Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS).

Sajat juga menegaskan dia tidak akan lagi pulang ke Malaysia kerana didakwa ditindas oleh orang ramai serta tidak boleh menjadi diri sendiri dinegara sendiri.kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list