Artikel Terkini

Selepas setahun bergelar isteri, Elizabeth Tan adakan majlis perkahwinan

Selepas setahun bergelar isteri, Elizabeth Tan adakan majlis perkahwinan
Selepas setahun bergelar isteri, Elizabeth Tan adakan majlis perkahwinan 1

Nama pelakon berimej seksi, Elizabeth Tan bukanlah asing lagi dalam industri seni Tanah Air. Memulakan kerjaya dengan menjadi penyanyi, kini Elizabeth an atau mesra disapa Lizzy dilihan lebih selesa berlakon di depan kamera.

Dia juga tidak lokek berkongsi momen harian di media sosial dan kadangkala kelakuan cerianya membuatkan para lelaki tak keruan.

Namun, sekitar Mac 2021, Lizzy telah mengejutkan ramai apabila foto berbaju pengantin bersama seorang lelaki di dalam gereja tular di media sosial.

Selebriti tersebut akhirnya mengakui sudah berkahwin secara tertutup dengan seorang ahli perniagaan.

Selepas setahun bergelar isteri, Elizabeth Tan adakan majlis perkahwinan 2

Selepas hampir setahun bergelar isteri, semalam penyanyi lagu Semua Sudah ini telahpun mengadakan majlis perkahwinan dengan dihadiri ahli keluarga serta sahabat handai.

Lizzy juga sempat meluahkan rasa syukur majlis makan malam sempena perkahwinannya akhirnya berjaya dilangsungkan walaupun setelah setahun bergelar isteri.

Dia juga sempat mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sama-sama membantu menjayakan majlis cukup istimewa buatnya dan suami.

Susulan daripada itu, Lizzy dan pasangan sekali lagi menerima ucapan tahniah sempena perkahwinan yang dibina dan mendoakan agar mereka terus berbahagia sehingga akhir masa.

Sumber: Instagram Elizabeth Tan


Selepas setahun bergelar isteri, Elizabeth Tan adakan majlis perkahwinan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list