Infotainment

“Sori, Lamberttt Lagi..” Ditawarkan Untuk Muncul Di Stesen TV, Rita Rudaini Enggan Jadi Punca Kes COVID-19

“Sori, Lamberttt Lagi..” Ditawarkan Untuk Muncul Di Stesen TV, Rita Rudaini Enggan Jadi Punca Kes COVID-19
“Sori, Lamberttt Lagi..” Ditawarkan Untuk Muncul Di Stesen TV, Rita Rudaini Enggan Jadi Punca Kes COVID-19 1

Pelakon penuh kontroversi, Rita Rudaini tampil mendedahkan bahawa dia ada menerima tawaran daripada sebuah stesen televisyen bagi tujuan promosi produk.

Rita Rudaini

Walau bagaimanapun, ujar Rita, dia enggan menerima tawaran tersebut berikutan dirinya masih belum menerima suntikan vaksin COVID-19.

Perkara tersebut dikongsikan Rita menerusi beberapa hantaran di Instagram Story untuk tatapan pengguna media sosial.

Ada stesen TV ni nak sistur muncul untuk promosi..mmm.. Boleh pula ya nak guna orang tak vaksin, tak takut ke sistur nanti mengancam nyawa. Sorry, lamberttt lagi.

Jelas pelakon drama Shah Alam 40000 ini lagi, kemunculan sama ada secara talian tetap dikira sebagai perkhidmatan orang yang tidak mendapat vaksin COVID-19.

Dalam pada itu, Rita berkata dia tidak mahu menjadi punca dan penyebab kepada kes baru COVID-19 jika dirinya bersetuju untuk mengambil tawaran tersebut.

Terdahulu, Rita mengakui dirinya enggan mengambil vaksin kerana tidak yakin dengan keberkesanan suntikan pelali tersebut. Namun, dia tidak mahu digelar anti-vaksin dan lebih memilih untuk dipanggil sebagai prosafe berikutan tindakannya itu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.


“Sori, Lamberttt Lagi..” Ditawarkan Untuk Muncul Di Stesen TV, Rita Rudaini Enggan Jadi Punca Kes COVID-19 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list