Infotainment

(TAHNIAH) Nabila Razali Raih Dua Kali Anugerah Platinum Menerusi Lagu Peluang Kedua

(TAHNIAH) Nabila Razali Raih Dua Kali Anugerah Platinum Menerusi Lagu Peluang Kedua
(TAHNIAH) Nabila Razali Raih Dua Kali Anugerah Platinum Menerusi Lagu Peluang Kedua 1

Penyanyi dan juga pelakon, Nabila Razali dilaporkan telah berjaya menggondol 2 kali Anugerah Platinum menerusi lagu nyanyiannya yang berjudul Peluang Kedua.

nabila razali

Berikutan itu, Nabila telah meraih hasil pendapatan melebihi RM400,000 di semua platform penstriman dan juga saluran YouTube.

Nabila atau nama sebenarnya Nur Nabila Muhd Razali meluahkan rasa syukur di atas pencapaian tersebut dan menganggap ia merupakan hasil selepas bekerja keras untuk lagu tersebut.

Alhamdulillah, ini pencapaian terbaik saya sehingga sekarang. Segala penat lelah bersama pasukan pengurusan nyata sangat berbaloi dengan penjualan lagu ini.

Saya juga tak sangka Peluang Kedua mendapat sambutan yang sangat menggalakkan sejak ia dilancarkan. Saya harap peminat akan terus menyokong lagu baharu saya pula yang bakal keluar tidak lama lagi.

Sekadar info, syarat untuk meraih Anugerah Platinum adalah sesebuah lagu haruslah mencapai keuntungan sebanyak RM200,000.

Dalam perkembangan lain, pelakon drama Kebaya Kasut Kanvas ini bakal melancarkan lagu baharu tidak lama sahaja lagi.

Sehubungan dengan perkara tersebut, Nabila berharap lagu baharu tersebut akan mendapat sambutan hangat dalam kalangan pendengar muzik tempatan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

 


(TAHNIAH) Nabila Razali Raih Dua Kali Anugerah Platinum Menerusi Lagu Peluang Kedua 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list