Infotainment

‘Tukar’ Kupon Tebus Pizza Percuma, Ini Tawaran Hebat Pizza Hut Untuk Anda

‘Tukar’ Kupon Tebus Pizza Percuma, Ini Tawaran Hebat Pizza Hut Untuk Anda
‘Tukar’ Kupon Tebus Pizza Percuma, Ini Tawaran Hebat Pizza Hut Untuk Anda 1


Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini.

VOCKET

Sebut mengenai pizza pasti ramai yang menyukainya. Gabungan tekstur yang lembu, rangup dan topping yang pelbagai membuatkan rangkaian pizza di Malaysia mendapat sambutan.

Dalam pada itu, khusus buat anda pernah membeli pizza daripada rangkaian jenama di Malaysia, pastinya anda mengalami situasi di mana kupon pembelian pizza ‘dihadiahkan’ bersama dalam kuantiti yang banyak. Sering kali, kupon yang diberikan baik secara fizikal mahupun digital jarang digunakan sekaligus berlaku pembaziran.

Pizza Hut ‘mahu’ kupon anda

‘Tukar’ Kupon Tebus Pizza Percuma, Ini Tawaran Hebat Pizza Hut Untuk Anda 2Dalam usaha untuk menyelesaikan masalah lambakan kupon anda, Pizza Hut sedia membantu anda dalam mennyelesaikan masalah lambakan kupon dalam menawarkan pizza yang lebih gebu, rangup dan juga enak untuk dimakan seisi keluarga. Menarik bukan?

Bukan itu sahaja, Pizza Hut juga sedia menawarkan 200 Hand-Crafted Pizza secara percuma setiap hari! Anda boleh dapatkan pizza percuma daripada Pizza Hut ini dengan ikuti tiga langkah mudah ini.

1. Kongsi gambar kupon daripada jenama pizza yang lain di media sosial.

2. Tag dua rakan anda dengan hashtag #PizzaHutMalaysia dan #NewHandcraftedPizza.

3. 200 individu terawal bakal menerima Hand-Crafted Pizza secara percuma. Serius mudah.

‘Tukar’ Kupon Tebus Pizza Percuma, Ini Tawaran Hebat Pizza Hut Untuk Anda 4

Peraduan unik daripada Pizza Hut ini bakal berlangsung bemula 12 Oktober ini sehingga 31 Oktober 2021 tertakluk kepada terma dan syarat.

Sekiranya anda mempunyai kupon pizza daripada jenama lain yang tidak digunakan, mungkin inilah masanya untuk dapatkan Hand-Crafted Pizza secara percuma daripada Pizza Hut. Apa tunggu lagi? Ayuh sertai peraduan mudah ini dalam mendapatkan pizza terbaru Pizza Hut secara percuma. Ketahui lebih lanjut mengenai promosi terbaru Pizza Hut ini dengan klik di sini.

Tular pada bulan lalu sebuah kafe di Cherating yang berjaya menjadi perhatian netizen sekaligus membuatkan orang ramai tidak sabar untuk berkunjung apabila dibuka kelak.

Dikongsi Lebih 33,000 Kali, Ramai Tidak Sabar Mahu Cuba Cafe Marion Di Cherating

Santai Dan Tenang, Restoran Di Gombak Ini Tawar ‘Vibes’ Seakan Di Kampung


‘Tukar’ Kupon Tebus Pizza Percuma, Ini Tawaran Hebat Pizza Hut Untuk Anda 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo syaifulloh bin imam muhtasari kontraktor bina rumah ibs saif muhtar

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list